Kunstkader

Printkader

PrintKader is een jong bedrijf dat snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs groot formaat prints en reclamemateriaal levert. Ook met banieren, stoepborden posters en roll up banners zijn wij u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van (groot formaat) foto’s en reproducties van kunstwerken.

 

Grootformaat prints

Reproducties van schilderijen

Uw schilderij professioneel afgedrukt op de door u gewenste papiersoort, zowel in grote als kleine (vanaf 1 stuks) oplage. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook inlijsten is mogelijk. Hiervoor werken wij samen met Kunstkader . De fotografie en beeldbewerking kunnen wij ook voor u verzorgen.

Afdrukken van foto’s

Bent u professioneel of amateurfotograaf? Laat uw foto door ons afdrukken in elke gewenste oplage. Dit kan op verschillende soorten materialen, geschikt voor binnen of buiten. U kunt u uw foto´s ook laten inlijsten. Hiervoor werken wij samen met Kunstkader. Neem contact met ons op voor de aanleverspecificaties.

Spandoeken

Onze spandoeken zijn water- en UV-bestendig en leverbaar in veel formaten. Enkelzijdig en full color bedrukt. Geleverd met of zonder spanframe. Levertijd: drie werkdagen.

Rollup banners

Wij bieden rollup banners aan in diverse kwaliteiten en formaten. Van A4 tot 150 bij 220 cm.

Posters

Posters in alle formaten in verschillende kwaliteiten, zowel voor binnen als buiten gebruik.

Stickers

Voor binnen en buiten gebruik, in alle soorten en maten. Van reclamebord tot oneway vision voor op ramen. De stickers kunnen gelamineerd worden om de levensduur te verlengen. Ook is het mogelijk om de stickers in alle vormen te snijden.

 

Printkaderheeft zijn eigen website zie : printkader.nl
Telefonisch te bereiken : 06-14782876
Email adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.